目前日期文章:201001 (5)

瀏覽方式: 標題列表 簡短摘要

ok1 

 

老貓 發表在 痞客邦 PIXNET 留言(1) 人氣()

the buffet1

 

老貓 發表在 痞客邦 PIXNET 留言(0) 人氣()

soup1 

清心潤肺的雪耳海椰湯

老貓 發表在 痞客邦 PIXNET 留言(2) 人氣()

 Hailey01

About 2 years ago, my HS best friend -  Hailey told me that she was trainning in Cirque Du Soleil, I was quite surprised.  Last year 2009,  the Cirque was planning to put her into one of the show in Las Vegas, but unfortunately she got hurt on her back, so she had to take a rest for another year.

老貓 發表在 痞客邦 PIXNET 留言(1) 人氣()

DY1

這次去台灣有找勳學長和之前在馬來西亞工作的紀學長。勳學長和紀學長是同事,真的很幸福,這一次去台灣可以一次見到兩位學長。勳學長介紹我們去一家叫「德也茶喫」,在巷子裡頭,沒有學長帶我也不知道有這一家餐廳呢!

老貓 發表在 痞客邦 PIXNET 留言(0) 人氣()

找更多相關文章與討論